Skip to content

Haukea ja keittobanaania

maaliskuu 13, 2009

Löysin jälleen kaupasta vanhan rakkaan tuttuni muutamaan vuoden takaa – keittobanaanin. Keittobanaani on tavallista banskua hieman jauhoisempi ja rakenteeltaan kiinteämpi, makea myös, muttei ihan tavallisen tasoa. Minusta se maistuu parhaalta paistettuna esimerkiksi salaatissa tai vaikka tapas-pöydässä. Tällä kertaa se löysi kumppanikseen haukifileen, jonka mies oli valinnut kalatiskiltä. Niinpä syntyi iltaruoka hauesta ja keittobanaanista.

1 keittobanaani
Erilaisia salaatteja
Saksanpähkinäöljyä
Mustapippuria
1 iso haukifilee
Pala vuohenjuustoa

Kuori ja paloittele keittobanaani. Paista banaanisiivuja reilussa oliiviöljy-voiseoksessa ja mausta suolalla. Valuta liika rasva talouspaperiin ja anna jäähtyä hetki. Sekoita salaatti ja mausta saksanpähkinäöljyllä ja mustapippurilla. Paista haukifilee molemmilta puolilta ja mausta suolalla. Asettele lautaselle salaattia ja keittobanaania sekä puolikas haukifilee ja sen päälle pari viipaletta vuohenjuustoa. Juuston voit myös laittaa salaattiin, ja tarjota hauen sellaisenaan.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: