Skip to content

Lämpimät tapakset pastan kaverina: munakoisokaviaari ja paholaisen tomaatit

maaliskuu 26, 2009

Tänään päätin rakentaa munakoisosta ja luumutomaateista seuralaiset pastalle ja itse tehdylle pestolle. Mieleni ei tehnyt peruskasvispastaa, vaan toteutinkin kaksi lisäkettä pestopastalle. Voin suositella lisäkkeitä vaikka illanistujaisiin tapaspöytään. Varsinkin tomaatit olivat taivaallisia – ja hyvin yksinkertaisia.

Munakoisokaviaari

2 pientä munakoisoa tai 1 iso
2 valkosipulin kynttä
Pari ruokalusikallista pinjan siemeniä
Suolaa, pippuria, oliiviöljyä

Paahda munakoisoviipaleita uunissa täydellä teholla, kunnes ne tummuvat j a pehmenevät. Leikkaa pieniksi kuutioiksi, ja sekoita joukkoon hienonnetut valkosipulit, kuumalla kuivalla pannulla paahdetut pinjansiemenet, sekä mausteet.  Tarjoa lämpimänä tapaksena tai pastan kanssa.

Paholaisen makeat tomaatit

1 rasia luumu- tai kirsikkatomaatteja
Raakaruokosokeria
Suolaa, pippuria

Kypsennä tomaatteja pannulla, mausta suolalla pippurilla ja muutamalla lusikallisella raakaruokosokeria. Odota että sokeri sulaa ja kaada tarjoiluastiaan. Älä paahda sokeria liian kauan.

Peston ohjeen saat täältä

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: