Skip to content

Pitkäperjantain huikea alkupala: camembertia ja mangosalsaa

huhtikuu 15, 2009

Pitkäperjantain vietimme mökkeillen, eli lojumista, lukemista ja lenkkeilyä. Illalla valmistimme illallisen pitkän kaavan mukaan. Alkupaloiksi valmistui camembert-leipiä mangosalsalla.

Puolikas camembert
4 siivua paistovalmiista ciabattasta
(Margariinia)

Mangosalsa

Puolikas mango
1/4 ruukkua basilikaa
2 rkl sitruunamehua
1,5 rkl fariinisokeria

Kuori ja pilko mango. Lisää aineket tehosekoittimeen ja hurauta salsaksi.

Leikkaa paistovalmiista (paistamattomasta) ciabattasta neljä siivua. Sipaise päälle hieman margariinia. Leikkaa camembertistä myös neljä siivua ja asettele leiville. Paista leipiä 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia.

Asettele lautasille ja laita päälle reilu keko mangosalsaa. Tarjoile heti lämpimänä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: