Skip to content

Tiikeriä wokkiin

Touko 5, 2009

Olin varannut tiikerirapuja grillattavaksi vartaissa. Mutta jaksaminen loppui ja grilli jäi sytyttämättä. Eipä mitään, toimivat hyvin wokissakin!

Tiikeriravut toimivat ihanasti wokissa.

Tiikerirapuwokki

Munanuudelia
1 pkt raakoja (pakastettuja) tiikerirapuja
6 porkkanaa
1 parsakaali
1-2 salaattisikuria
2 sipulia
2 chiliä
5 valkosipulinkynttä
1/2 ruukku korianteria
1 prk kapriksia
Osterikastiketta
Oliiviöljyä

Sulata tiikeriravut pakkauksen ohjeen mukaan. Keitä munanuudelit pakkauksen ohjeen mukaan suolavedessä ja valuta hyvin. Pilko kasvikset ja wokkaa kevyesti. Ota kasvikset sivuun. Pilko chilit (maun mukaan, nämä olivat todella mietoja) ja valkosipulit. Kaada wokkipannun pohjalle reilusti oliiviöljyä ja kuumenna. Lisää chilit ja valkosipulit ja wokkaa sitten ravut öljyssä. Ravut muuttuvat vaaleanpunaisiksi, kypsyminen kestää vain muutamia minuutteja. Lisää kasvikset ja nuudelit pannuun ja mausta korianterilla, kapriksilla ja osterikastikkeella. Nam!

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: