Skip to content

Raparperilikööri hautumaan

heinäkuu 4, 2009

Vielä oli raparpereja jäljellä vaikka kuinka. Hilloakin on jo pakkasessa monta rasiaa. Päätin kokeilla viimejouluista mustamarjalikööriäni soveltaen raparperilikööriä. Mausta ja onnistumisesta en voi vielä sanoa mitään, mutta elojuhlien jälkeen elokuussa kerron, miltä maistui.

Ajattelin tehdä vielä raparperisorbettia, mutta aika loppui kesken. Pilkoin loput raparperit pakkaseen myöhempiä keitoksia varten.

Rapaperilikööri

Raparpereja
Sokeria
Vodkaa

Kaada pullon pohjalle reilusti sokeria. Täytä pullo raparperinpaloilla. Kaada vodkaa niin, että raparperit peittyvät. Sulje ja anna maustua parisen kuukautta. Itse pidän juoman jääkaapissa. Kääntele pulloa välillä, että sokeri sekoittuu.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: