Skip to content

Lisäkesalaatti tomaatista ja persiljasta

elokuu 19, 2009

Nelle kertoi Siskot kokkaa -blogissaan yksinkertaisesta ja herkullisesta tomaatti-persiljasalaatista. Jostain syystä (lieneekö ollut ne maukaan näköiset kuvat) tuo salaatti jäi kummittelemaan päähäni. Kastikkeen tein hieman erilailla, mutta tämä on kyllä näppärä ja hyvä lisäkesalaatti.

Tomaattisalaatti sopii alkusalaatiksi tai lisukkeeksi.

Tomaatti-persiljasalaatti

Tomaatteja
Tuoretta persiljaa
Oliiviöljyä
Valkoviinietikkaa
Raakaruokosokeria
Suolaa, mustapippuria

Kuutioi tomaatit, poista kovat kannat. Silppua persilja ja sekoita persiljasilppu tomaatin kanssa. Sekoita kastike tilkasta valkoviinietikkaa ja oliiviöljyä (noin kaksinkertainen määrä etikkaan nähden). Tasaa makua ripauksella sokeria ja mausta. Salaatti vain paranee esimerkiksi päivän säilömisestä.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: