Skip to content

Karhunvatukkahillo

syyskuu 27, 2009

Karhunvatukat ovat aivan ihania marjoja. Eivät kirpeitä, eivätkä myöskään kovin makeita. Nameja. Ja nyt niitä on meillä hillon muodossa talveksi. Hillo menee minulla viikonlopun herkkuaamiaisleivillä brien, vuohenjuuston tai sinihomejuuston kera. Slurp.

Tästä ei hillo enää parane.

Karhunvatukkahillo

1 kg karhunvatukoita
0,5 dl vettä
0,5 kg hillosokeria

Kaada marjat kattilaan, lisää vesi. Kuumenna, kunnes seos alkaa olla kuuma. Lisää hillosokeri, sekoita hyvin. Kuumenna taas, ja anna kiehua hiljalleen noin 15 minuuttia. Sekoita välillä. Jäähdytä hilloa noin puolisen tuntia, eli kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Purkita hillo desinfioituihin, kuumiin hillopurkkeihin ja sulje tiiviisti. 

Ohje on yksinkertaisesti hillosokeripaketin kyljestä.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: