Skip to content

Kasvispizza ja lohipizza

kesäkuu 7, 2010

Tästähän muodostuu nyt ihan pizzablogi. No, ei se mitään. Lauantaina tein toisen satsin pizzaa, ja olipahan törkeän hyvät täytteet. Joten jaanpa ne teidän kanssanne. Sunnuntaina nakerrettiin sitten jämiä pihatöiden lomassa.

Pizzapohjan ja tomaattikastikkeen ohjeet saat täältä.

Kasvispizza

Kasvispizzastakin saa maukasta oikeilla täytteillä ja mausteilla.

2 isoa herkkusientä
Kourallinen vihreitä papuja
Kourallinen kirsikkatomaatteja
Muutama mozzarellasiivu
Tuoretta basilikaa
Mustapippuria, suolaa, oliiviöljyä

Paista pavut parilapannulla oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Levitä tomaattikastike pizzapohjalle. Levitä sieni- ja mozzarellaviipaleet. Lisää vielä basilikanlehdet, pavut ja puolitetut kirsikkatomaatit, mausta mustapippurilla.

Pizzaa paistetaan 250-asteisessa uunissa 12 minuuttia joko pizzakivellä tai öljytyn folion päällä.

Lohipizza

Lohipizza oli erikoishyvää.

Pari kourallista pinaatinlehtiä
10 keitettyä uutta perunaa
4-6 siivua kylmäsavulohta
Kourallinen vihreitä papuja
Muutama ruokalusikallinen creme fráichea
Ruohosipulia
Pecorino-juustoa

Paista pavut parilapannulla oliiviöljyssä ja mausta suolalla. Levitä tomaattikastike pizzapohjalle. Levitä pinaatinlehdet ja puolitetut perunat. Siivuta lohisiivut ohuiksi ja levitä perunoiden lomaan. Lisää vielä pavut. Laita pizzaan creme fráiche -nokareita ja levitä päälle reilusti ruohosipulisilppua. Mausta pecorino-raasteella.

Pizzaa paistetaan 250-asteisessa uunissa 12 minuuttia joko pizzakivellä tai öljytyn folion päällä.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: