Skip to content

Melonikeittoa välikeitoksi

kesäkuu 13, 2010

Monessa ravintolassa tarjoillaan kesäisin välikeittona tai keittiön tervehdyksenä kylmää melonikeittoa. Löysin kaupasta keltaista (!) siemenetöntä vesimelonia ja ajattelin kokeilla ihka omaa melonikeittoani. Ja olipahan muuten hyvää.

Söimme melonikeittoa eilen illalla alkukeittona, sillä en todellakaan ruennut hääräämään mitään neljän ruokalajin illallista. Alkukeitoksi tämä on ehkä liian makea tai kevyt, mutta meneehän se niinkin. Mutta siis välikeitoksi enemmänkin, tarkoitus on tarjoilla sitä vaan pieni määrä, esimerkiksi snapsilasista. Ja maailman helpoin valmistaa ja voi tehdä valmiiksi jo hyvissä ajoin jääkaappiin.

Melonikeittoa tarjoilisin välikeittona snapsilasista.

Melonikeitto

1 viipale (keltaista) siemenetöntä melonia
10 mintunlehteä
0,5 tl suolaa
1 rkl valkoviinietikkaa

Monitoimikone on niin näppärä keittokone myöskin.

Laita kaikki ainekset monitoimikoneeseen ja hurauta tasaiseksi keitoksi. Tarjoillaan kylmänä. Koristella voit mintunlehdillä.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: