Skip to content

Tervetuloa Villa Ainala Cuisineen!

heinäkuu 3, 2010

Aloitetaanko esittäytymällä? Olen hieman päälle kolmekymppinen nainen, joka rakastaa ja ruokaa ja jota ruoka rakastaa. Olen pitänyt Pata kattilaa rakastaa -nimistä ruokablogia jo vajaat puolitoista vuotta. Oli aika uudistua ja niin syntyi Villa Ainala Cuisine. Nimi on jatkoa pitämälleni sisustusblogille, Villa Ainalalle.

Kokkailen pääasiallisesti kasvisruokia, olen siis kasvissyöjä, mutta välillä valmistan myös ihania mereneläviä. Leivon paljon, joten luvassa on myös erilaisia lämpimäisiä. Harrastan puutarhurointia, joten näin kesäisin ruokia valmistuu myös oman maan antimista, mutta ennen kaikkea syksyisin on luvassa paljon säilöntää. Kokeilen paljon myös erikoisuuksia ja kokkaan välillä hyvinkin luovalla kädellä. Silti lempiruokani on yhä edelleen lasagne, josta putkahtelee uusia versioita blogiini aina aika ajoin.

Koska minulla on peräti puolentoistavuoden reseptiarkisto aiemmasta blogistani, en millään raaski jättää sitä taakseni. Niinpä siirrän aiemmin postaukseni tänne pikku hiljaa. Ensimmäiset kokkaukset täältä jo löytyykin.

Innostun kovasti kommenteista, joten olen iloinen jos jätät viestiä vierailustasi, varsinkin, jos olet kokeillut jotain kokkauksiani. Arvostan sitä todella. Pidemmittä puheitta, tervetuloa ja nauti!

Advertisements
4 kommenttia leave one →
  1. heinäkuu 7, 2010 9:02 am

    Onnea uudistuneelle ilmeelle. 🙂 Nyt vasta löysin tänne uuteen paikkaasi… 🙂

    • Kirsikka permalink*
      heinäkuu 7, 2010 12:43 pm

      Kiitos! Ja eihän tämä ole ollut auki edes vielä montaa päivää:). Uudistus tekee hyvää ja motivaatio blogata ainakin triplaantui:).

  2. Eeva-mummi permalink
    elokuu 28, 2010 4:49 pm

    Tervepä terve sinulle Kirsikka, Olen löytänyt sivusi tänään siskoni Pirkon myötävaikutuksella. Ihastuin esittelyysi, tykkäät ruuasta ja ruoka tykkää sinusta. Voisin kirjoittaa samoin ja niinpä aionkin seurata sivujasi ja kokeilla niitä.
    Olen koonnut koneelleni vuodesta 1999 reseptejä, omia ja vieraita teemalla ”Kalasoppaa maidolla tai ilman”. Välillä tuho on vienyt osan, vaan aina en luovuta. Ponnistelen ja ilahdun uusista sivuista. Atk taitoni ovat hatarat, vaan Villa ainala olkoon esimerkkinä, jospa sittenkin saisin keittokirjani muidenkin kokeiltavaksi. Lämmöllä tervehtien Eeva-mummi

    • Kirsikka permalink*
      elokuu 29, 2010 5:25 pm

      Hei Eeva-mummi! Kiitos lämpimistä sanoistasi.

      Yli kymmenen vuoden reseptiarkisto, sen täytyy olla jo aika mahtava! Blogi olisikin hyvä paikka säilöä ja jakaa kaikki ohjeet. Ja se onnistuu, vaikkei mikään tietokone-ekspertti olisikaan. Tässä olisi ainakin yksi lukija valmiina!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: