Skip to content

Mansikkamisu

heinäkuu 4, 2010

Jos lauantai-iltana alkaa molempien tehdä mieli herkkua, ratkaisu on yksinkertainen. Lähetät miehen huoltoasemalle hakemaan kermaa ja pyöräytät sokerikakun uuniin. Tulossa on mansikkamisua.

Ähkyn ihana herkku, mansikkamisu.

Mansikkamisu

1 litra mansikoita
Raperperihilloa (urakoin viimevuotisia pois uuden tieltä)
1 prk kuohukermaa
2 tl sokeria
Pieni sokerikakku (2 munaa, sokeria, jauhoja)

Mittaa kaksi munaa lasiin ja saman verran sokeria toiseen. Vaahdota munat ja sokeri. Mittaa vielä jauhoja täsmälleen saman verran ja sekoita muna-sokerivaahdon joukkoon. Voitele ja jauhota pieni kakkuvuoka ja kaada taikina vuokaan. Paista kakku 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia.

Vaahdota kerma, mausta sokerilla ja paloittele mansikat. Paloittele jäähtynyt kakku ja kasaa aineksia kerroksittain lasiseen maljaan. Ensin kakkua, sitten muutama ruokalusikallinen raparperihilloa, sitten kermavaahtoa ja lopuksi mansikoita. Toista pari kolme kertaa. Mahtavan ihanaa!

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: