Skip to content

Tuoreita viikunoita salaatissa

heinäkuu 16, 2010

Taas on yksi rasti seinässä, kun tein salaatin tuoreista viikunoista. Tuoreita viikunoita on niin harvoin saatavilla (paitsi Herkussa), joten tämäpä oli ensimmäinen kerta tuoreiden kanssa. Ja kyllä ne vaan hyviä olivat, ja mikä parasta, aivan ihanan näköisiä. Viikunoiden maku on yllättävän mieto kuivattuihin verrattuna, ja myös hieman vetinen. Jos tulee vastaan, nappaa muutama salaattiin koristeeksi!

Harva ruoka-aine on kauniimpi kuin tuore viikuna.

Viikuna-fetasalaatti

1/2 jäävuorisalaatti
1 lollo rosso
1 rasia rucolaa
6 viikunaa
1 pkt fetaa

Rakenna salaattipohja ja lisää kuutioitu feta. Huuhtaise viikunoita ja poista pieni oksan (vai mikähän se nyt olisi nimeltään) pätkä, halkaise ja asettele salaatin päälle. Kastikkeen sekoitin samppanjaviinietikasta, viikunaglasesta ja agavesiirapista, + suolaa ja mustapippuria.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: