Skip to content

Mausteinen bataattikeitto

tammikuu 27, 2011

Nyt ehkä tuntuu siltä, että meillä paastotaan. Mutta ei, meillä ei paastota, mutta arki (rakentamisen viimeistelyn keskellä) vaan vie niin mehut, että en jaksa ruokia tänne raapustella. Mutta sen verran hyviä keitoksia olen kuitenkin saanut aikaan, että laittelen ne tänne ylös jahka jaksan.

Tässäpä tulee uusin versio bataattikeitosta. Bataatti on kyllä aivan ihana raaka-aine, siitä saa takuuvarmasti hyvää ruokaa aina. Tämän keiton nautin kirpakan talvisen lenkin jälkeen rapean näkkileivän kera. Kyllä lämmitti lenkkeilijää!

En ole supertulisen ystävä, eli chiliä on tässä vain mausteeksi. Mutta saahan sitä laittaa niinkin, että tukka lähtee.

Mausteinen bataattikeitto

1 iso bataatti (tai 2 pientä)
1 pieni kukkakaali
1 kasvisliemikuutio
1/2 chili
Peukalonpäänkokoinen pala tuoretta inkivääriä
3 valkosipulinkynttä
Suolaa
1 prk Mascarpone-juustoa

Pilko kasvikset ja keitä niitä kasvisliemessä. Lisää pilkotut chili, ikivääri ja valkosipuli. Soseuta keitto hienoksi, lisää mascarpone ja suolaa, soseuta vielä lisää ja maista suola.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: