Skip to content

Simpukkapasta

maaliskuu 27, 2011

Torstain simpukkaillalliselta jäi yli sellainen reilu puolisen kiloa viinissä keitettyjä simpukoita. Perkasin ne kuoristaan ja laitoin jääkaappiin odottamaan perjantai-iltaa. Ja kyllä tuli hyvää pastaa, nami nami. Lautasellinen tätä naamariin, jälkkäriksi vähän hyvää suklaata ja sohvalle. Perjantai-ilta oli siinä!

Tätä pastaa voin suositella!

Simpukkapasta

500 g keitettyjä simpukoita
4 valkosipulinkynttä
Reilu nokare voita
1 ruukku persiljaa
1 prk kermaa
Noin 1-2 dl kalalientä
Kastikesuurusta
Mustapippuria (ja suolaa, riippuen liemen suolaisuudesta)
Mozzarella- ja parmesaaniraastetta

Siivuta valkosipulinkynnet. Pyöräytä niitä hetki voissa kattilassa. Lisää sekaan simpukat, pyöräytä taas hetki. Lisää kerma ja kalaliemi ja suurusta kastike. Mausta kastike mustapippurilla ja silputulla persiljalla. Sekoita pastan joukkoon ja koristele juustoraasteella ja persiljasilpulla.

Mainokset
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: