Skip to content

Pullan uusi elämä (pappilan hätävara)

elokuu 14, 2011

Ruoanlaitto on tosissaan pienen vauvan kanssa kovin häilyvää. Jos aikoo jotain isotöisempää laittaa, niin tyttö pitää taatusti kränäpäivän (vaikka muuten niin ihana onkin) ja kokkauksen voi unohtaa. Joten ruokaa laitetaan silloin, kun se on mahdollista ja jos on sattunut ehtimään kauppaan. Sekään ei ole aina niin sanottua. Onneksi on pakastin ja siellä on kaikennäköistä syötävää. Esimerkiksi pullia.

En olekaan ennen pappilan hätävaraa laittanut ja mitä olenkaan menettänyt! Ihan älyttömän hyvää on maidossa uitettu ja uunissa kuumennettu pulla. Ai että.

Kyllähän osaa taas yksinkertainen olla hyvää!

Pappilan hätävara

Noin 1 pulla per syöjä
Maitoa
Omenahilloa
Mansikoita
Kermavaahtoa

Siivuta pullat ja liota ne maidossa ihan märiksi. Lado pullasiivuja uunivuoan pohjalle ja sivele väliin omenahilloa. Vuokaan mahtunee kahdesta neljään kerrosta. Päällimmäiseksi jätetään pullakerros. Ja sitten uuniin 200 asteeseen noin 15 – 20 minuutiksi, eli kunnes pinta on kauniin ruskea. Ja tarjoillaan mansikoiden ja kermavaahdon kanssa. Jätskikin toimisi loistavasti. Naminaminami!

Mainokset
2 kommenttia leave one →
  1. elokuu 16, 2011 2:35 pm

    Suussa sulavan herkullisia nämä ohjeet täällä blogissasi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: