Skip to content

Karamellin värinen tunnustus

elokuu 20, 2011

Olipas mukava saada tämä herkullinen tunnustus Inkiväärihillo-blogista. Kehuja tuli kuvista, joita onkin mukava napsia. Varsinkin näin kesäaikaan se on helppoa, kun on hyvä valo luonnostaan. Talvella ollaan jälleen salaman varassa ja se näkyy kuvistakin.

Mutta siis, asioihin. Tarkoitus on kertoa jälleen jotain itsestään.

Lempiväri: Vaikea sinänsä, kun väripaletti niin kotona kuin vaatteissakin vaihtuu vuodenajan mukaan. Mutta usein valkoinen ja vaaleanpunainen tulee valituksi monessakin asiassa.
Lempiruoka: Rakastan erilaisia kasvislasagneja, ja niitä on täällä blogissakin useita. Myös äyriäiset ja ravut ovat suurta herkkuani. Mutta paljon on muitakin herkkuja, nämä nyt tulevat päällimmäisinä mieleen. Ravut ehkä siksikin, että meillä on tänään rapujuhlat. Jei! Kaikki on valmiina, vieraita juuri odotellaan saapuviksi.
Paikka jonne haluan matkustaa: Rakastan Ranskaa ja New Yorkia, ne ovatkin ykkössuosikkejani aina matkakohdetta valittaessa. Jossain vaiheessa haluan käydä myös Japanissa (sushia, nam!) ja Afrikassa (maata on vielä tiedä). Seuraava matkakohteemme on Saksa, jonne olemme menossa ystäväni häihin. Viimeksi olimme Pariisissa (varmaan seitsemäs kerta) ja New Yorksissa (toinen kerta).

Jaan tunnustuksen eteenpäin Italiansalaatille, jonka kanssa on mukava vaihtaa ajatuksia ruoasta. Vaikka itse en viime aikoina ole paljon muiden blogeihin ehtinytkään… Sitä se on tuoreen äidin elämä nyt.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: