Skip to content

Kanttarelli-munakoisovuoka

syyskuu 9, 2011

Taas on tarjolla yhtä parhaista herkuista: kanttarelleja. Kun keitot, muhennokset ja kastikkeet on tehty moneen kertaan, täytyy keksiä jotain uutta. Kävin vauvan kanssa jälleen torilla ostoksilla ja vaunuihin kerääntyi marjojen ja papujen (jep, ostin niitäkin lisää) ohella kanttarelleja ja lehtipersiljaa. Ja siitä se ajatus niin sanotusti lähti. Todella pehmeän makuista on, ja yksinkertainenkin. Suosittelen!

Tässä on taas ruoka, joka on ulkonäköään HUOMATTAVASTI parempaa.

Kantterelli-munakoisovuoka

1 litra kanttarelleja
1-2 munakoisoa
Nippu lehtipersiljaa
Voita, oliiviöljyä, suolaa
Juustoraastetta

Puhdista kanttarellit ja pieni tarvittessa. Paista kanttarellit voi-oliiviöljyseoksessa, jotta neste haihtuu ja saavat vähän rapeutta. Mausta suolalla. Pilko munakoisot ja paista myös puolipehmeksi voi-oliiviöljyssä, heitä sekaan suolaa. Sitten vain koisot ja sienet uunivuokaan, silppua sekaan lehtipersilja. Huuhtaisin paistinpannun vedellä ja kaadoin veden vielä nesteeksi vuokaan (ehkä desin verran). Päälle ripotellaan juustoraastetta ja vuokaa paistellaan uunissa (noin 175 astetta) puolisen tuntia.

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: