Skip to content

Paras grilliateria

Touko 11, 2012

Grillikausi avattiin meillä vappuna, kuten varmasti aika monella muullakin takapihalla. Yksi parhaimmista ikinä syömistäni grilliaterioista muodostui fenkolista, kampasimpukasta, munakoisosta ja parsasta. Ai että oli hyvää!

Munakoisolle tein marinadin (jäänne edelliseltä päivältä, jolla marinoin muitakin kasviksia, varsinkin paprikan kanssa ihan ykkönen) tuoreesta inkivääristä, teriakikastikkeesta ja korianterista. Fenkolin ja kampasimpukat voitelin oliiviöljyllä ja maustoin yksinkertaisesti suolalla ja korianterilla. Parsoihin laitan yleensä vain oliiviöljyä ja suolaa, niin on paras.

Grillattu fenkoli on aika huippua, tein sitä ensimmäisen kerran. Suosittelen! Alkupalaksi teimme vielä grillattuja sitruunoita, tosin mozzarellalla tällä kertaa. Tervetuloa kesä!

Advertisements
No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: