Siirry sisältöön

Härkäpapuja, valkosipulia ja persiljaa

9 syyskuun, 2012

Joskus on yksinkertainen parasta. Ihana alkupala aterialle tai lisäke pääruoalle. Ja sopii myös vegaanille.

Härkäpapuja, valkosipulia ja persiljaa

Noin 10 härkäpapua
Oliiviöljyä
Hyvää suolaa, mustapippuria
Pari valkosipulinkynttä
Persiljaa

Irrota pavut paloista. Kuori pavut. Keitä papuja suolavedessä 5 minuuttia ja kaada siivilään. Lämmitä pannulla oliiviöljyä, lisää hienonnettu valkosipuli. Heitä sekaan keitetyt pavut ja mausta mustapippurilla ja persiljasilpulla, lisää vähän sormisuolaa. Pyöräyttele hetki ja nauti heti.

No comments yet

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: